Laxtacos

Serverar: 4 portioner

Variera dina tacos med chilistingig lax. Snabbt, enkelt och gott!

Ingredienser

  • 600 g laxfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 msk smör
  • 1 tsk chiliflakes
  • Tillbehör
  • 1 paket tortillabröd, ca 300-400 g
  • 200 g skivade körsbärstomater
  • 1 apelsiner i bitar
  • 1 skivad rödlök
  • 1 påse blad spenat, 70g
  • 1 burk tacosås, 300g
  • 3 dl gräddfil
  • Instruktioner

    1. Ta bort skinnet från laxen och skär den i kuber. Salta och stek dem i smör i en stekpanna. Strö över chiliflakes mot slutet.
    2. Servera laxen i tortillas med tomat, apelsin, rödlök, spenat, tacosås och gräddfil

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben