Laxtatar

Serverar: 4 portioner

Något att börja med.....

Ingredienser

  • 200 g gravad lax
  • 100 g kallrökt lax
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 msk torrt vitt vin
  • ½ tsk grönpepparkorn
  • Till garnering
  • 4 äggulor
  • 4 lökringar
  • 4 msk kapris
  • 4 msk finhackad rödlök
  • 4 dillkvistar
  • Citronklyftor
  • Salladsblad
  • Instruktioner

    1. Mal gravlaxen på köttkvarn eller kör i mixer Finhacka den kallrökta laxen. Blanda samman de båda laxsorterna med créme fraiche och smaksätt med vin och grönpeppar.
    2. Forma till fyra runda biffar. Lägg en lökring ovanpå varje biff. Häll en rå äggula i lökringen. Lägg övriga tillbehör runt om

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben