Hacka löken, strimla köttet och bryn i smör. Ha i tomatpuren, gädde och buljongärningen, smaka av med salt, peppar och sambal. Servera med kokta grönsaker!!
Jättegod smak. Men jag fick inte köttet så mört som jag ville. Vet inte varför.
Betyg 4a från oss.
ulrika23153 oktober 2011
Halverade mängden grädde och bytte ut den mot 2,5 dl cremè fraiche. Annars så smakade det toppen :)
Ingela514 januari 2022
Inget jag lagar igen. Oaptligt utseende, mjäkig smak. Bra om det står vilken styckdel som ska användas, gissar på att här måste en använda innanlår eller biff för att det ska bli mört.
Jättegod smak. Men jag fick inte köttet så mört som jag ville. Vet inte varför. Betyg 4a från oss.
Halverade mängden grädde och bytte ut den mot 2,5 dl cremè fraiche. Annars så smakade det toppen :)
Inget jag lagar igen. Oaptligt utseende, mjäkig smak. Bra om det står vilken styckdel som ska användas, gissar på att här måste en använda innanlår eller biff för att det ska bli mört.