LCHF-chili

Serverar: 4 portioner

Tid: 6 timmar

Enkel men långkok!

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 2 torkade anjo chilifrukter
  • 1 röd chili
  • 1 krm kajennpeppar
  • 2 dl kaffe
  • 1 dl coca cola
  • 1 l köttbuljong
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tärna köttet, fräs med smör i gryta, när det fått färg fräs med de fin hackade pepparfrukterna och kajennpepparen, salta och peppra.
    2. Slå på ca 5 dl buljong, kaffe och coca cola. Nu skall köttet småkoka tills det helt har fallit isär i små trådar, om det behövs så har du ca 5 dl buljong att späda med om grytan blir för torr. Detta tar ca 4-6 timmar.
    3. Servera med en god mangosalsa, pitabröd och guacamole. Ta bort coca colan så blir den kalorisnål.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben