NU har jag äntligen hittat pannkakor som smakar som vanliga - om inte bättre! Yummie
Ingredienser
3 ägg
3 dl grädde (lite drygt)
1 ½ msk fiberhusk
1 krm salt
Instruktioner
Blanda alla ingredienser, grädden ska inte vispas hårt. Låt stå 5-10 min.
Stek i ganska mycket smör för att få pannkakan extra frasig!
Kommentarer (1)
evaullabritt16 maj 2012
Tyvärr, detta blev inte min favorit. Pannkakorna blev gummiaktiga, nästa geléiga och gled omkring i stekpannan, nästan omöjliga att vända. Fiberhusk fungerar bara i ytterst små mängder i t ex en sås. Som mjölersättning i pannkakor blir det inte bra. Men jag har jobbat vidare på receptet, minskat mängden fiberhusk och testat med mandelmjöl och kokos. Är inte helt nöjd med det heller, men vill gärna hitta något som funkar.
Tyvärr, detta blev inte min favorit. Pannkakorna blev gummiaktiga, nästa geléiga och gled omkring i stekpannan, nästan omöjliga att vända. Fiberhusk fungerar bara i ytterst små mängder i t ex en sås. Som mjölersättning i pannkakor blir det inte bra. Men jag har jobbat vidare på receptet, minskat mängden fiberhusk och testat med mandelmjöl och kokos. Är inte helt nöjd med det heller, men vill gärna hitta något som funkar.