Serverar: 1-2 portioner
Tid: 20 minuter
Jag ville ha vanliga plättar och hittade på en egen LCHF-variant!
Vispa upp äggen. Blanda i keson och den rivna osten. Rör om då det blandas ordentligt. Smält en stor smörklick i stekpannan. (Ha hög värme, jag hade på 5:an när graderingen är 1-6.) Klicka ut så stora plättar som du vill ha. Skaka pannan lite och lirka med en stekspade så inte plätten fastnar. Vänd och stek klar. Jättegott!!!
Väldigt, väldigt ostig och svår att steka tyckte jag, men den var god och man blev mätt! :)
Man ska verkligen ha MYCKET smör i stekpannan, annars blir de nog svårstekta. Och visst är de ostiga, jag älskar ost! =)
Är de svårstekta så prova att ha i lite smält smör i smeten, och ett extra ägg alt äggvita.
Jättegoda!!!
God, men oj så mäktiga :)