Lenasallad

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Salladen är perfekt för utflykter, barnkalas, etc!

Ingredienser

  • 2 - 3 pkt välrökt bacon
  • 4 dl makaroner
  • 200 g isbergssallad
  • 1 dm gurka
  • 12 körsbärstomater
  • 100 g jordnötter (alt. cashew)
  • Thousand Island-dressing
  • 1 baguette
  • Instruktioner

    1. Klipp baconen i 2 cm breda bitar, stek dem ordentligt och låt fettet rinna av. Koka makaronerna. Häll av vattnet och blanda i baconen. Klipp salladen i bitar, dela tomaterna och tärna gurkan. Blanda grönsakerna och därefter alltsammans.
    2. Salladen serveras med nötter, dressing och baguettebitar.
    3. Variationsförslag: Lägg makaron-baconblandningen i mitten av ett runt fat och grönsakerna runt om. Stick sedan ned skivor av rökt fläskfilé.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben