Limelaxpasta

Serverar: 4 portioner

Det här är en snabb, lätt och fräsch pasta med lax. Servera gärna rätten med vitlöksstekt squash eller spenat och få en komplett måltid med smak och vitaminer.

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 400 g skinn- och benfri laxfilé
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • ½ hönsbuljongtärning
  • 1 msk flytande honung
  • Rivet skal och pressad saft av en lime
  • Nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Skär laxen i tärningar.
    2. Blanda crème fraiche, smulad buljongtärning, honung, skal och saft av lime i en kastrull. Låt såsen koka upp.
    3. Lägg i laxen och låt koka någon minut. Krydda med peppar.

    Kommentarer (1)

    markoolio 21 mars 2013

    Jag gjorde detta en dag och det var gott men honungen gjorde det lite för sött så idag tänkte jag göra det igen och utesluta honungen så vi får se hur det blir...Annars är detta en god rätt:)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben