En festlig liten bakelse som perfekt förrätt
Ingredienser
12 skivor vitt bröd
Skagenröra
300 g skalade räkor
3 crabsticks
1/2 dl finhackad dill
3/4 dl majonnäs
3/4 dl kesella gourmet
Garnering
1/2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
100 g löjrom
Räkor
Citronskivor
Dill
Instruktioner
- Skär bröden i fyrkantiga bitar. Stek dem i lite smör i en stekpanna. Låt svalna.
- Ta undan några räkor till garneringen. Hacka resten av räkorna och crabsticksen grovt. Blanda med dill, majonnäs och kesella. Smaka av.
- Lägg samman bakelserna med röran emellan.
Bred ett tunt lager crème fraiche blandad med majonnäs på översta brödet.
- Fördela löjrommen och garnera med räkor, citronskivor och dill.
Kommentarer (0)