Löjromsbakelse

Serverar: 4 portioner

En festlig liten bakelse som perfekt förrätt

Ingredienser

  • 12 skivor vitt bröd
  • Skagenröra
  • 300 g skalade räkor
  • 3 crabsticks
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 3/4 dl majonnäs
  • 3/4 dl kesella gourmet
  • Garnering
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 100 g löjrom
  • Räkor
  • Citronskivor
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Skär bröden i fyrkantiga bitar. Stek dem i lite smör i en stekpanna. Låt svalna.
    2. Ta undan några räkor till garneringen. Hacka resten av räkorna och crabsticksen grovt. Blanda med dill, majonnäs och kesella. Smaka av.
    3. Lägg samman bakelserna med röran emellan. Bred ett tunt lager crème fraiche blandad med majonnäs på översta brödet.
    4. Fördela löjrommen och garnera med räkor, citronskivor och dill.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben