Lövbiffsauté

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lätt, snabbt och supergott. Passar både till fest och vardag. Variera lövbiffen med renskav, viltskav eller liknande.

Ingredienser

  • 400 g lövbiff
  • 1 lök
  • 1 dl oxbuljong
  • 1 msk svart vinbärsgelé
  • 2 msk soja
  • 2-3 dl creme fraiche
  • 1 äpple
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet. Hacka lök och äpple.
    2. Stek köttet, krydda med salt och peppar. Lägg i lök och äpple.
    3. Späd med buljong, gelé och soja. Låt puttra en stund. Blanda i creme fraiche mot slutet.
    4. Servera med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben