Lövbiffsnurror

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Ett recept barnen älskar.

Ingredienser

  • 6 skivor lövbiff
  • 6 skivor leverpastej
  • 2 msk hackad persilja
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • 1½ dl köttbuljong
  • 1 tsk soya
  • 3/4 dl grädde
  • 2 tsk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Lägg en pastej skiva på varje lövbiff. Fördela persilja och rulla i hop, fäst med tandpetare Bryn dem runt om salta och peppra. Koka buljong och soya i en kastrull. Blanda grädde och mjöl. Vispa ner i buljongen. Koka upp ock lägg ner ruladerna i såsen. Låt de sjuda 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med potatis eller ris och grönsaker och lingonsylt.

    Kommentarer (1)

    mumsan 10 september 2008

    Oj vad gott! Häftigt med leverpastejen i lövbiffen! "Tjockade" till såsen, i stället för mycke buljong och lite grädde använde jag mycke grädde och lite kalvfond. En klar 5:a!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben