Lövbiffssallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabb och mycket god sallad som passar för de flesta tillfällen!

Ingredienser

  • 400 g lövbiff
  • 2 röda paprikor
  • 8 körsbärstomater
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 100 g chèvreost
  • 150 g blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i strimlor. Kärna ur och strimla paprikorna. Dela körsbärstomaterna.
    2. Krydda köttet med salt och peppar och stek hastigt i olja i en het stekpanna. Ta upp köttet och fräs paprikan. Lägg tillbaka köttet och lägg i körsbärstomaterna. Häll över balsamvinäger och låt steka ihop.
    3. Dela osten i bitar.
    4. Lägg upp salladen, häll över biff-röran och toppa med chèvre ost.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben