Lyxig höstmacka med kantareller och oxfilé
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
En middagsmåltid med lyxiga förtecken
Ingredienser
4 skivor vitt rostbröd
8 skivor oxfilé ca 1½ cm tjocka
8 msk gräddstuvade kantareller
8 msk Västerbottensost
Instruktioner
Stek brödskivorna i smör, fortsätt med att peppra och salta oxfilén samt stek filén i ca 1½ min på varje sida, placera filéerna på bröden, täck med kantarellstuvningen och toppa med några skivor Västerbottensost. Ett glas rödvin sitter inte fel.
Smaklig måltid.
Liknande recept
Pasta penne med oxfilé och kantareller
5
30 min
4
3
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Lyxig pastagryta
2.7
20 min
4
2
Lyxiga lussebullar
4.6
40
12
Fläskfilé med kantareller och lingonsås
4.6
30 min
4
45
Lyxig laxpasta
40 min
4
Pasta med oxfilé, svamp och grädde
4.9
4
9
Lyxig chokladmoussetårta
5
3 h
8
1
Lyxiga chokladägg
4.1
4-6
25
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!