Lyxig skagenröra

Serverar: 4 portioner

Skulle kunna tänka mig detta till bakad potatis. Fia finhackar löken och blandar allt på en gång i stället för att använda lök och löjrom som dekoration. Är kassan skral kan man byta ut räkorna mot crabfichsticks, minst lika gott.

Ingredienser

  • 125 g skalade räkor, (ca 250 g oskalade)
  • 100 g löjrom, (stenbitsrom)
  • ½ dl majonäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk dijonsenap, (eller annan mild)
  • ½ dl dill, finhackad
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt
  • Vitpeppar
  • ½ rödlök, finstrimlad
  • Instruktioner

    Blanda räkor och hälften av löjromen med majonäs, gräddfil, dijonsenap, dill och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Toppa med lök och resten av löjromen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    christincarlsson 14 november 2010

    Super god!!! Klar 5:a

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben