Majsvälling Natrurlig

Serverar: 1 portioner

Jag har gluten och kan inte äta vanlig majsvälling när jag blir magsjuk och hittade då på detta goda naturliga majsvälling. Passar till bäbisar och sjuka magar.

Ingredienser

  • 2 dl mjölk (jag använder laktosfri)
  • 2 msk majsmjöl
  • En nypa salt efter smak
  • 1 tsk honung eller socker
  • Ca 1 tsk smör eller olja
  • Instruktioner

    Häll mjölken i kastrullen och vispa i majsmjölet i den kalla mjölken ha i salt och honung eller socker (ta så mycket du vill ha i). Sätt kastrullen på spisen och sätt på mellanvärme. Koka försiktigt i ca 3-5 min. Vispa i kall luft och sätt på ett lock det blir lätt en hinna. Nu har du en god nyttig glutenfri välling som passar på småbarn och sjuka magar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben