Makaronigratäng med kassler och ratatouille

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 4 dl makaroner
  • 300 g kassler
  • 400 g fryst ratatouille
  • 1 tsk olivolja
  • 125 g cantadou med vitlökssmak, gärna lätt (11 %)
  • 150 g västerbottensost, riven
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°. Koka makaronerna och strimla kasslern.
    2. Woka ratatouillen i olivoljan i en stekpanna ca 5 minuter eller tills grönsakerna börjar mjukna. Låt färskosten och det mesta av den rivna osten smälta ner i de heta, avrunna makaronerna. Blanda ner ratatouillen och kasslern.
    3. Lägg blandningen i en ugnssäker form och strö över resten av den rivna osten. Gratinera mitt i ugnen 15 minuter eller tills gratängen är genomvarm och fått fin färg.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben