Makrillbiffar

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

En härlig sommarrätt som serveras med pressad potatis och grönsallad.

Ingredienser

  • 400 g makrill
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 ägg
  • 1 msk ströbröd
  • ½ -1 dl mjölk
  • 1 liten gul lök
  • Dill efter behag
  • Instruktioner

    Låt ströbröd och mjölk sväll i ca 10 min. Kör löken och makrillen i mixern tills det blir färs av det. Tillsätt kryddor dill och svällt ströbröd. Blanda till en jämn smet. Häll i ägget och blanda igen. Var försiktig så du inte blandar för länge när du tillsatt ägget. Då blir biffarna gärna lite sega. Stek små biffar på medeltempratur tills det blir fin färg på båda sidor.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben