Makrillwrap

Serverar: 4 portioner

Perfekt att ta med på jobbet macka eller som en matig wrap på picknick. Kan också skäras i skivor till snygga små snittar. Makrillen går att byta mot kallrökt lax.

Ingredienser

  • 4 tortillabröd
  • 1 paket pepparrotsfärskost ca 125 g
  • 70 g färsk spenat eller/och
  • Ruccola
  • 4 tsk kapris
  • 4 hårdkokta ägg
  • 250 g varmrökt makrill
  • 1½ msk rostade solrosfrön
  • Instruktioner

    1. Bre färskost över tortillabröden. Strö över salladsblad och kapris.
    2. Skiva äggen och fördela dem och makrillen över bröden. Strö över solrosfrön.
    3. Rulla ihop bröden och dela varje rulle på hälften.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben