Mandelkremle-fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Godaste fiskgratäng jag komponerat ihop någonsin, denna mandelsmakande svamp i kombination med fisken blir en otroligt angenäm smakupplevelse..

Ingredienser

  • 1 fryst block torskfilé
  • 2 dl förvälld mandelkremla
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • Idealmjöl
  • Vitpeppar
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Förväll svampen, slå på grädde, red av med idealmjöl så att du får en stuvning och krydda med en nypa vitpeppar.
    2. Lägg torsken i en ungsform och salta, bred ut svampstuvningen över och runt fisken.
    3. Lägg på ett lager mild riven ost över det hela och ställ in i ugn uppvärmd till 200 grader, låt stå tills osten blivit gyllenbrun ca 15-20 minuter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben