Mango-mousse

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Delikat dessert

Ingredienser

  • 2 mango
  • 1 dl socker
  • Saften av 1 lime (eller 1 msk citron)
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 äggvita
  • Instruktioner

    1. Använd mogna, något mjuka mangofrukter. Mosa mango med en stavmixer eller liknande. Blanda i socker og saften från lime (eller sitron).
    2. Vispa grädden och äggvitan hårt var för sig.
    3. Blanda ihop mango, grädde och äggvita med en slickepott och fördela i 4-6 portionsglass. Sätt svalt fram till servering
    4. Pynta moussen med lite frisk citronmelissa eller mynta

    Kommentarer (1)

    kristinahedberg 18 november 2008

    God och lätt efterrätt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben