Mangopannkaka

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Pannkaka med smak av mango.

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 ägg
  • 1 msk mjölk (men det behövs inte eftersom frukten innehåller vatten)
  • 1 dl mango (eller någon annan frukt/bär som man gillar)
  • 1 msk kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Om du använder frysta bär/frukter ska de först micras och sedan mixas till en slät smet.
    2. Tillsätt havregrynen, ägget, kokos och eventuellt lite mjölk om det behövs.
    3. Stek på lågvärme tills pannkakan är klar.
    4. Servera med vaniljyoghurt/kesella blandat med smaken du har i pannkakan, jag hade mango.
    5. Till sist- Ät och njut!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben