En jättesmarrig sommartårta, med jordgubbar och mjuk maräng med vit choklad! Även perfekt för personer som inte tål gluten!
Ingredienser
1 msk smör
4 äggvitor
1 ¾ dl strösocker
100 g vitchoklad
150 g philadelphiaost
2 dl crème fraiche
125 g jordgubbar, helst färska
Garnering
Maränger
Jordgubbar
Vispad grädde
Låter otroligt gott!
Så himla god den var! Jag fick öka tiden i ugnen lite.
Ska testa denna på söndag, återkommer med kommentar! :)
Gud, sååååååååå god. Klar 5:A
Jag igen ;) Har bakat denna idag, den blev jättegod, men man måste verkligen öka tiden i ugnen. Jag hade för kort tid, men den blev god ändå. Men tro inte att jag inte tänker testa igen, för det tänker jag! :)
Mycket god tårta, uppskattades av alla födelsedagsgäster, jag behövde nog ha innan bottnen lite längre än det stod i receptet.
Första försöket var total katastrof, kakan var för mjuk och föll isär. Andra försöket lyckades jag men det enda som föll mig i smaken var att doppa jordgubbarna i smeten och äta dem sådär. Tyvärr!
Har inte smakar den än, men den ser ut som någon kastat upp en jordgubbsgräddtårta..hoppas den smakar bättre än den ser ut!