Maries kassler & rislåda med svampsås

Serverar: 3-4 portioner

En lättlagad rätt som passar bra både till vardags och fest.

Ingredienser

  • 1 bit kassler(ca 10-12 skivor)
  • ca 5-6 portioner jasminris
  • 2 påsar champinjon och kantarellsås
  • 1 burk champinjoner
  • 1-2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skiva kasslern och bryn den lätt i en stekpanna. Koka riset. Koka såsen enl. anvisning på påsen. Smörj en ugnssäker form och häll i riset, häll över hälften av såsen. Lägg på kasslerskivorna strö över champinjonerna, häll på resten av såsen, strö över osten. Ställ in i ugnen ca 250 grader tills den fått fin färg. Servera med sallad

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (1)

    fiolida 26 augusti 2008

    Mums! Det var riktigt gott, Jag och sambon åt alldeles för mycker :P Vi tog ren kantarellsås isället för champinjon/kantarell, för det var det som fanns på affären. Men det blev smaskens!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben