En jättegod, saftig rostbiff som passar både som huvudrätt eller till buffén
Ingredienser
Rostbiff
1 ½ kg rostbiff
1 tsk salt
Rejält med nymalen svartpeppar
Marinad
1 dl kinesisk soja
0,75 - 1,5 dl balsamicovinäger
1½ msk kalvfond
3 msk flytande honung
3 vitlöksklyftor
1 tsk nymalen svartpeppar
½ kruka färsk timjan
½ kruka färsk oregano
50 g kapris (avrunnen vikt)
Godaste rostbiffen jag någonsin ätit!!
Så här kommer jag alltid att tillaga rostbiff i fortsättningen!
Fantastisk god ! Skall dock pröva med ännu mer peppar nästa gång :) Mums :)
Det blev så gott. Min man tyckte det var helt underbart
Verkligen ett super recept!
Väldigt gott! Ska göras igen.
Bra recept. Hade rostbiffen inne till 58grader, men det blir nog 60 nästa gång. Härligt syrligt. Tror på ugnsrostade rotsaker till denna, sötman där bryter bra. Tack!!!
Det blev en helt underbar smak på köttet!! Bästa jag ätit. Roligt med lite omväxling på rostbiffen. Omtyckt av både gammal och ung på våran fest. Tack!!