Marshmallowglass

Serverar: 4 portioner

Jättenkel att göra och håller sig i frysen minst 1 månad. Att den dessutom är god gör ju inte saken sämre.

Ingredienser

  • 85 g mörk blockchoklad, bruten i bitar
  • 175 g små marshmallows, vita
  • 1,65 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde, drygt
  • Instruktioner

    1. Lägg choklad och marshmallows i en kastrull och häll i mjölken. Värm på svag värme tills ingredienserna smält. Lyft från plattan och låt kallna.
    2. Vispa grädden tjock och vänd med en sked ner den i den kalla chokladblandningen. Häll över i en 450-g avlång kakform och ställ i frysen minst 2 timmar så att glassen stelnar. Servera gärna med färsk frukt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben