Marshmallowmuffins

Serverar: 12 portioner

Godismuffins med choklad och marshmallows.

Ingredienser

  • 70 g smör
  • 275 g vetemjöl
  • 6 msk kakaopulver
  • 3 tsk bakpulver
  • 85 g strösocker
  • 100 g mjölkchoklad, hackad
  • 55 g små marshmallows, gärna i olika färger
  • 1 stort ägg, uppvispat
  • 3 dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Placera pappersformar i fördjupningarna i en muffinsplåt för 12 muffins. Smält smöret i en kastrull.
    2. Sikta ner mjöl, kakaopulver och bakpulver i en stor skål. Rör ner socker, hackad choklad och marshmallows.
    3. Vispa ihop ägg, mjölk och smält smör i en separat skål och rör försiktigt ner blandningen i de torra ingredienserna till en tjock smet. Fördela den i pappersformarna.
    4. Grädda muffinsen i 190 grader varm ugn i 20-25 minuter eller tills de har höjt sig och blivit Olenbruna. Ta ut dem, låt dem svalna på plåten i 5 minuter och sedan kallna på ett bakgaller.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben