Marskladdkaka

Serverar: 1 portioner

Jättegod

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 4 Mars
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5 dl mjöl
  • 4 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Smält smör och mars tillsammans i en kastrull. Vispa ägg och socker poröst.
    2. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker och tillsätt det i äggvispet.
    3. Häll i smör/Marsblandningen i smeten och rör runt tills allt blandar sig.
    4. Häll smeten i en form och grädda i mitten i ca 25 minuter i 175 grader. Kakan ska vara lös i mitten den stelnar av sedan när den svalnar.

    Kommentarer (2)

    tina85 22 maj 2008

    En riktigt god kladdkaka! Gjorde denna när jag och några vänner hade middag och den blev en succé! Tack för ett gott recept!

    bikbok 4 mars 2011

    Tack för flera fina recept :) /bikbok

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben