Maskrosfromage

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 2 timmar

Nu i maskrostider är det lätt att få tag på maskrosor, och då är det ju lätt att göra denna fromage. God och annorlunda!

Ingredienser

  • 4 blad gelatin
  • 3 äggulor
  • 2 dl maskrossirap
  • 1½ dl grädde
  • 5 äggvitor
  • Instruktioner

    1. Smält gelatinet. Vispa äggulorna och blanda sedan i sirap och gelatin. Låt stå i kylskåp ca 1½ timme. Rör om och blanda i den hårt vispade grädden tillsammans med 5 hårt vispade äggvitor.
    2. Slå blandningen i en skål och ställ i kylen i 3-4 timmar för att stelna.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben