Matjesillröra

Serverar: 3-4 portioner

Matjesill är så gott, visst smakar den sommar, svalor, grönska, myggor...

Ingredienser

  • 2 st kokta ägg
  • 1 st rödlök
  • 1 burk matjessill, 200 g
  • ½ dl gräddfil
  • ½ dl finriven västerbottensost
  • Gräslök eller dill
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Skär sillen i små bitar. Blanda ägg, sill, gräddfil och ost.
    2. Strö över rödlök, hackat kryddgrönt och mal över peppar. Ställ kallt innan servering.
    3. Servera med gott knäckebröd, rågbröd eller som aptitretare eller med nykokt färskpotatis eller som god röra på buffé bordet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben