Ingredienser
Botten
200 g kavring eller mörkt rågbröd
50 g smör
Fyllning
300 g matjessill
1/2 röd lök, finhackad
2 dl crème fraiche
3 dl gräddfil
1/2 dl gräslök, fint skuren
1/2 dl dill, fint skuren
1 msk sillspad
1/2 lime, pressad saft
2 krm salt
1-2 krm svartpeppar, nymalen
5 gelatinblad
Dekoration
1 dl gräslök och dill, fint skuren
1 knippa rädisor, halverade
När jag klickade på receptet trodde jag att du på något klurigt sätt fått bakelserna runda, inte stansat ut dem i efterskott ?! Jag vet hur man gör. Jag brukar använda min muffinsplåt och lägga plastfolie i och sedan bottna med bröd och toppa med röran. Då stelnar de och är tippningsbara. Lägg en plåt ovanpå och vänd alltihop. Sedan är det bara att lägga upp. Frågan är vad du gör med allt skräde. svinn...