Matjesstubbar

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 15 minuter

En härlig variant av smörgåsbord till Valborg och Midsommar (tunnbrödsrullar med röra)

Ingredienser

  • 4 matjesfilèer (hackade)
  • 1 äpple (fint hackad)
  • 4 kokta potatisar (tärnade)
  • 2 hårdkokta ägg (hackade)
  • ½ dl hackad gräslök
  • ½ dl hackad dill
  • ½ dl gräddfil
  • 4 rektangulära tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser till röran, men var försiktig med gräddfilen. Den ska bara binda ihop ingredienserna. Röran får inte bli rinnig. Smaka av och ställ undan. Bred röran över tunnbrödet och rulla ihop. Skär lagom stora bitar och ställ som stubbar på ett fat.
    2. Garnera med färska örter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben