Maxisallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Detta är en kall röra/sås som är tänkt som tillbehör till rökt fisk. Jättegod! Ha den som tillbehör på buffebordet där du serverar rökt fisk eller som sås när du äter din rökta fisk med kokt potatis som ensam rätt. Mums!

Ingredienser

  • 2 dl gräddfil
  • 2 äpplen
  • 2 hela ättiksgurkor
  • 125 g frysta gröna ärtor
  • 2 kokta ägg
  • Instruktioner

    Skär äpple och gurka i små tärningar. Blanda detta i gräddfilen. Tillsätt ärtorna och rör om. Smaka av med salt och peppar. Skala och skär äggen i klyftor. Garnera röran med äggen. Låt gärna röran stå och dra i kylen en stund innan servering.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben