Kalorisnål och lättgjord. Bäst med färskpotatis.
Ingredienser
1 kg färsk potatis
1 rödlök
200 g körsbärstomater
150 g fetaost
1 dl svarta oliver urkärnade
Dressing
½ dl olivolja
2 msk vinäger
2 msk vatten
1 tsk dijonsenap
½ dl finklippt gräslök
Salt
Peppar
Instruktioner
- Koka potatisen knappt färdig. Skär den i halvor eller kvartar.
- Skiva rödlöken och dela tomaterna och fetaosten i mindre bitar. Dela oliverna.
- Blanda ihop dressingen. Häll den över och blanda ihop salladen.
Kommentarer (4)
detta var jättegott! serverade salladen tillsammans med senapsmarinerad fläskfilè. Tack för en god middag!
mmmm så god denna potatissallad är! har gjort den flera ggr nu! :-)
mums den här potatissallad är supergod tänker göra om den 5 poäng monica
Gjorde denna förra veckane till grillad kyckling var helt underbart gott.