MedelhavsQuinoa

Serverar: 2 portioner

Nyttigt och lättlagat

Ingredienser

  • 1 dl quinoa
  • 2 dl vatten
  • 2 st stora mogna tomater
  • 6-8 st soltorkade tomater
  • 1-2 st avokado
  • 100 g färsk spenat
  • fetaost
  • pinjenötter
  • svarta oliver
  • cayenpeppar
  • havssalt
  • vitlökssalt
  • chilipulver
  • svartpeppar
  • gurkmeja
  • virgin olive oil
  • Instruktioner

    Koka quinoan, skär grönsakerna och fetaosten i centimeterstora kuber. Krydda quinoan med cayenepeppar, havssalt, vitlökssalt, chilipulver, svartpeppar och gurkmeja och ringla över olivoljan. Smaka av och häll sedan upp i två djupa skålar. Häll över grönsakerna, spenaten, fetaosen och oliverna. Avsluta med att strö över lite pinjenötter,

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben