Medelhavssill

Serverar: 6 portioner

Mums

Ingredienser

  • 1 burk 5-minuterssill, 420 g
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • ½ dl finriven parmesanost
  • 2 msk basilikapesto, gärna färsk
  • 2 msk pesto på soltorkade tomater
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk citronsaft
  • Grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Låt sillen rinna av. Blanda övriga ingredienser, smaka av med citron och svartpeppar.. Lägg sillen i såsen, låt dra så att smakerna mognar, gärna över natten.

    Kommentarer (2)

    Pirkko 26 december 2013

    Jättegott! Hoppas du tycker om att jag har lagt bilden till receptet! Annars kan du ta bort den.

    Pirkko 26 december 2013

    Jättegott! Hoppas du tycker om att jag har lagt bilden till receptet! Annars kan du ta bort den.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben