Mex-Kyckling

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Lättgjort till både vardag och fest. Går bra att värma i micro nästa dag om allt inte gick åt.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 röd paprika
  • 1 Philadelphia light
  • 1/2 Old El Paso Green Chili pepper
  • Chunky Salsa efter smak
  • 8 - 10 mjuka tortillabröd eller dylikt
  • Riven ost
  • Tillbehör
  • Gräddfil
  • Guacamole
  • Salsa
  • Blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Dela kyckling i mindre bitar och Tärna paprikan. Blanda philadelphiaost, grren chili pepper och salsa. Blanda sedan i kyckling och paprika. Lägg fyllningen i tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg i en ugnsfast form och strö riven ost ovanpå. Gratinera i 225 graders ugn i 15 - 20 minuter
    2. Servera med gräddfil, guacamole, salsa och sallad

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben