Mex-paj

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket uppskattad paj. Kan lätt göras vegetarisk med quorn istället för kyckling.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling utan skinn
  • 1-2 gula lökar
  • 3 dl skuren vitkål
  • 1 tsk salt
  • 3/4 påse taco kryddmix
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl ädelvisp
  • 1 msk olja att fräsa lök och vitkål med
  • 1,5 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skär lök och vitkål i centimeterstora bitar. Fräs blandningen i en stekpanna. Tillsätt därefter den i små bitar delade kycklingen, kryddor, creme fraiche och ädelvisp. Rör om och låt puttra en stund. Häll röran i pajskalet. Strö på osten. Grädda ca 25 min. 225 grader.

    Kommentarer (2)

    susie_q 17 november 2008

    mmm.. den här var god,högsta poäng av mig och mina tonåringar.

    cissilisa 17 april 2012

    bÄlskar denna paj! Perfekt frys- och matlåde-mat dessutom. Hyvlar vitkålen och brukar ha i stekta färksa champinjoner med. Högsta betyg!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben