Mexgryta

Serverar: 4 portioner

En variant på chili con carne.

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk kidneybönor, ca 400 g
  • 1 dl majskorn
  • 1 dl vatten
  • 2 dl lätt crème fraiche paprika&chili
  • Instruktioner

    1. Bryn färsen i smör i en gryta. Tillsätt salt och krossade tomater. Låt koka ca 5 min. Skölj bönorna och låt dem och majskornen rinna av. Rör ner bönor, majs, vatten och crème fraiche i grytan. Låt koka ca 2 min.
    2. Servera med kokt ris.

    Kommentarer (1)

    eEmmA 19 augusti 2008

    Har gjort den grytan förr. Den är riktigt god & lätt att göra!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben