Mexiburgare

Serverar: 4 portioner

Gott Gott :)

Ingredienser

  • 2 st gul lök(ar)
  • 1 st ägg
  • 0,5 dl Old El Paso Thick´n Chunky Original Salsa
  • 400 g köttfärs
  • 1 påse Old El Paso Spice Mix for Chili
  • 2,5 msk margarin
  • 8 st hamburgerbröd
  • isbergssallad
  • 2 st tomat(er)
  • Instruktioner

    1. 1. Finhacka hälften av löken. Blanda lök, ägg, salsa, köttfärs och kryddmix till en jämn smet.
    2. 2. Forma färsen till hamburgare och stek dem 2-3 min på varje sida.
    3. 3. Värm under tiden bröden invirade i folie om du vill ha dem mjuka och goda. Beräkna ca 5 min för uppvärmningen.
    4. 4. Lägg sallad och hamburgare i bröden. Toppa med skivad lök, tomat och Old El Paso Thick'n Chunky Original Salsa.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben