Mild to­matsop­pa med tor­tel­li­ni

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Mycket snabb soppa, perfekt när man är för trött för att laga mat..Dessutom god...

Ingredienser

  • 5 dl hönsbuljong, tärning + vatten
  • 250 g färsk tortellini med ricotta och spenat
  • 100 g färskost, gärna med gräslök
  • 500 g Kelda tomatsoppa
  • ½ dl gräslök, hackad
  • Instruktioner

    Koka upp hönsbuljongen. Lägg i tortellinin och sjud enligt anvisningarna på förpackningen. Rör ut osten med lite av tomatsoppan. Tillsätt ost och tomatsoppa i buljongen med tortellini. Värm och rör om försiktigt. Strö över gräslök strax före servering. Servera med mjukt bröd och en frukt till dessert.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben