Sikta ner mjölet i en skål och arbeta in smöret med fingertopparna till en smulig deg. Tillsätt sockret och arbeta samman degen.
Tryck ut degen i kakformen och pricka den med en gaffel.
Grädda i 190°C i 20 minuter, tills kakan är ljust guldgul. Låt den svalna i formen.
Häll smör, socker och den kondenserade mjölken i en teflonkastrull. Värm på svag värme och rör hela tiden med en träslev tills smeten kokar upp.
Sänk värmen och värm i ytterligare 4-5 minuter tills glasyren är ljusgul och tjock och släpper kastrullens kanter. Bred ut glasyren jämnt över kaklagret och låt kallna.
När glasyren stelnat, smält den ljusa chokladen i en värmetålig skål över en kastrull med sjudande vatten. Bred den smälta chokladen över glasyren och låt stelna på kall plats. Skär kakan i bitar.
Tips:
Var noga med att glasyren är helt kall och att den stelnat innan du breder ut den varma chokladen, annars flyter de båda lagren samman.