Min egen höstmûsli

Tid: 30 minuter

Vanlig mûsli är söt och intetsägande. Men denna mûsli är lagom i både smak och innehåll.

Ingredienser

  • 1 dl cashewnötter
  • 1 dl valnötter
  • 1 msk flytande honung
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl rågflingor
  • 2 dl dinkelflingor
  • 1 dl torkade tranbär
  • 1 dl sultan russin
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • Instruktioner

    1. Strö havregryn, rågflingor och dinkelflingor på en plåt. Sätt in på 225 grader tills det doftar nypoppade popcorn.
    2. Rosta nötterna med honungen i en torr stekpanna.
    3. Blanda flingor, bär och nötterna i en lufttät burk.
    4. Förvara mûslin mörkt, så håller den längre.
    5. Ät gärna mûslin med smaksatt youghurt.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben