Min egen Torpargratäng

Serverar: 4 portioner

Obs! Fläskfärs

Ingredienser

  • kokt skalad potatis (ca 8 st medelstora)
  • 4 hg fläskfärs
  • vitlök
  • salt
  • peppar
  • soja
  • Sås
  • 2 msk smör
  • 4 msk mjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 - 2 st äggulor
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Bryn fläskfärsen blanda i lite vitlök färsk eller torkad Salta och peppra Om lite mera färg önskas så stänk i några droppar soya och låt allt blandas ihop Smörj en ugnsform ordentligt Varva sen fläskfärs och kokt skivad potatis. Slå gratängsåsen över allt och klicka på några smörklickar Strö sen över lite veteströ. Låt allt bli lite brunt i ca 10 – 15 minuter. Servera en krispig sallad till Smaklig måltid

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben