Serverar: 5 portioner
Tid: 40 minuter
Jag skulle laga mat till min familj så jag gick å köpte kyckling och allt annat . Sen vart det jätte gudomligt gott så jag skrev upp receptet i min kokbok som jag och en kompis gjorde.
Skär kycklingen i små bitar. Skölj champinjonerna noga.Skiva sedan champinjonerna. Fräs sedan champinjonerna i en gryta med rikligt med smör. Strö sedan mjölet över svampen. Späd sedan med vatten och grädde under omrörning. Använd curry om du vill. Hack sedan paprikan i små tärningar och tillsätt kycklingen. Smaka av med peppar , salt och äkta soja. Servera sen med jasminris och ärtor. ÄT=)
Zinfandel
Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...
Kokosmjölk
Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...
Vardagsmat i lovtider
Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...
Kycklingen ska väl stekas först?
Grytan fick många ++++++ av mig och min familj. Även barnen tyckte om detta. Mums
kanon gott, men jag hade oxå i lite sambal olek samt lite vitlök.