Min goda örtagårdssill

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Fräsch, god och väldigt enkel både till jul, påsk och midsommar!

Ingredienser

  • 2 burkar matjessill i bitar á 200 g
  • ½ rödlök
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ dl hackad dill
  • ½ dl hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Låt sillen rinna av väl.
    2. Skala och finhacka rödlöken. Blanda crème fraiche, lök, senap, vitlök och örter.
    3. Lägg i sillen och rör om väl.
    4. Låt stå i kylskåp gärna ett par dagar så smakerna får dra in och mogna.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben