Min veg.lasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Kom till då jag fick gäster som ej äter kött

Ingredienser

  • 300 g Cournfärs
  • lasagneplattor
  • smör att steka i
  • 2 pkt matlagningsgrädde
  • 1 - 2 dl vatten
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 - 2 msk sweet thai chilisås
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 förp krossade tomater
  • 1 liten burk majs
  • 2 dl frysta ärter
  • riven ost
  • 1 - 2 dl mjölk eller grädde att slå över
  • Instruktioner

    1. Fräs courn i smöret, tillsätt löken och vitlöken salt och peppar. Blanda i krossade tomater och vatten, rör om låt småkoka 5-7 min. Tillsätt grädde,majs,ärter och sweet chili sås. Låt alltsammans få ett uppkok. Fördela lite av såsen i en ugnsfast form och varva sedan lasagneplattor och sås. Strö riven ost överst och tillsätt mjölk så det inte blir för torrt. Får stå i 175-200 grader i ugnen ca 30 min.
    2. Servera med en god sallad till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben