Minismörgåstårta

Serverar: 1-2 portioner

Gör gärna smörgåstårtan kvällen före, då blir den ännu godare.

Ingredienser

  • 3 fullkornstekakor för varje liten smörgåstårta
  • 100 g rökt skinka
  • 100 g färskost
  • 1 msk fransk senap
  • 1/2 hackad paprika
  • Leverpastej med smörgåsgurka
  • Smörgåskrasse
  • Instruktioner

    1. Ta 3 fullkornstekakor för varje liten smörgåstårta. Strimla rökt skinka och blanda med färskost, fransk senap och hackad paprika. Röran räcker till 4 minismörgåstårtor.
    2. Bred 1/4 av röran på den understa tekakan. Lägg på ett bröd och bred på leverpastej med smörgårgurka.
    3. Bred färskost på översta tekakan och klipp över smörgåskrasse.

    Kommentarer (2)

    Elin_H 19 september 2009

    tycker den här minitårtan va så piffig ä perfekt om man blir lite tvärsugen nån kväll :)

    Bappi 5 oktober 2014

    Tusen tack för ett jättebraigt recept! Enkelt och suveränt gott! Vilken smart idé med detta!!!! Kommer att göras fler gånger det kan du vara säker på :-) Gästerna åt med god aptit! Full pott med stjärnor/ kram

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben