Gör gärna smörgåstårtan kvällen före, då blir den ännu godare.
Ingredienser
3 fullkornstekakor för varje liten smörgåstårta
100 g rökt skinka
100 g färskost
1 msk fransk senap
1/2 hackad paprika
Leverpastej med smörgåsgurka
Smörgåskrasse
Instruktioner
- Ta 3 fullkornstekakor för varje liten smörgåstårta.
Strimla rökt skinka och blanda med färskost, fransk senap och hackad paprika. Röran räcker till 4 minismörgåstårtor.
- Bred 1/4 av röran på den understa tekakan. Lägg på ett bröd och bred på leverpastej med smörgårgurka.
- Bred färskost på översta tekakan och klipp över smörgåskrasse.
Kommentarer (2)
tycker den här minitårtan va så piffig ä perfekt om man blir lite tvärsugen nån kväll :)
Tusen tack för ett jättebraigt recept! Enkelt och suveränt gott! Vilken smart idé med detta!!!! Kommer att göras fler gånger det kan du vara säker på :-) Gästerna åt med god aptit! Full pott med stjärnor/ kram