Klassisk rulltårta i all ära, men här byts sylten ut mot en härlig mintfyllning.
Ingredienser
3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ dl mjölk
Socker
Fyllning
150 g smör
2 dl florsocker
1 äggula
10 After Eight, mintchokladplattor
Garnering
Vispgrädde
After Eight, mintchokladplattor
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Tillsätt mjölk och rör om till en smet. Bred ut smeten i en långpanna, 30x40 cm, med bakplåtspapper i botten. Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter. Strö socker över bottnen och stjälp upp på bakplåtspapper. Lossa bakplåtspapperet och låt kallna.
- Rör rumsvarmt smör och florsocker smidigt. Tillsätt äggulan och rör ihop. Hacka mintchokladen fint och blanda ner i krämen.
- Bred krämen över bottnen och rulla ihop från långsidan. Garnera med vispad grädde och mintchoklad.
Kommentarer (0)