Mintkokosfudge

Serverar: 35 portioner

Pastelligt söta godisar för alla mintälskare

Ingredienser

  • 1½ dl kondenserad mjölk
  • Några droppar hushållsfärg
  • 2 krm pepparmintarom
  • 5 dl riven kokos
  • 1 dl florsocker
  • 50 g mörk choklad till garnering
  • Instruktioner

    1. Klä en form ca 18x18 cm,med plastfolie.
    2. Blanda den kondenserade mjölken i en bunke med den gröna färgen och mintaromen.Rör därefter ner kokos och florsocker.Smaka av och tillsätt ev mer pepparmint.
    3. Tryck ut smeten i formen och jämna till med tex en sked.Ställ kallt i ca 2 timmar.
    4. Stjälp upp och skär fudgen i små fyrkanter.Lägg på en bricka klädd med bakplåtspapper.
    5. Bryt chokladen i bitar.Smält den försiktigt i mikron eller över vattenbad.Ringla eller spritsa chokladen över kokosfudgen. Låt stelna i kylen och förvara kallt fram till serveringen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben