Pastelligt söta godisar för alla mintälskare
Ingredienser
1½ dl kondenserad mjölk
Några droppar hushållsfärg
2 krm pepparmintarom
5 dl riven kokos
1 dl florsocker
50 g mörk choklad till garnering
Instruktioner
- Klä en form ca 18x18 cm,med plastfolie.
- Blanda den kondenserade mjölken i en bunke med den gröna färgen och mintaromen.Rör därefter ner kokos och florsocker.Smaka av och tillsätt ev mer pepparmint.
- Tryck ut smeten i formen och jämna till med tex en sked.Ställ kallt i ca 2 timmar.
- Stjälp upp och skär fudgen i små fyrkanter.Lägg på en bricka klädd med bakplåtspapper.
- Bryt chokladen i bitar.Smält den försiktigt i mikron eller över vattenbad.Ringla eller spritsa chokladen över kokosfudgen.
Låt stelna i kylen och förvara kallt fram till serveringen.
Kommentarer (0)