Mintkulor

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

Supergoda mintkulor till jul!

Ingredienser

  • 300 g mandelmassa
  • 300 g florsocker
  • Några droppar pepparmyntsolja
  • 1 äggvita
  • Blockchoklad (mörk)
  • Instruktioner

    1. Riv mandelmassan. Blanda sedan mandelmassa, florsocker, pepparmyntsolja och äggvitan till en deg. Blanda väl, så att det inte blir klumpar i degen.
    2. Rulla sedan små kulor av degen och doppa i smält mörk blockchoklad. Lägg dem på aluminiumfolie eller bakplåtspapper och sätt in i kylen.
    3. Förvarar du dem i plastburkar kan de hålla sig upp till en månad.
    4. Det blir ca 50 st kulor beroende på hur stora du gör dem.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben